Barion Pixel

Így válassz nadrágot, ha kánikulában is a szabadban kell dolgoznod

Javában tart a nyár, a forróság továbbra is része a mindennapoknak. Ha Te is olyan főnök vagy vállalkozó vagy, aki szem előtt tartja, hogy felelősséggel tartozik az embereiért vagy ha Téged is a szabadba hív a munkád, esetleg a hobbid, akkor ez a cikk most Neked szól! Körbejárva a nyári öltözködés témáját, ezúttal a nadrágokat helyezzük a fókuszba.

Nyári munkavégzés

Korábbi bejegyzéseinkben írtunk már arról, hogy milyen munkaruhára van szükséged, ha el akarod kerülni, hogy zavarjon a forróság és az izzadság a munkádban (az erről szóló cikket ide kattintva éred el). Javasoltunk már munkaruhát a mezőgazdasági munkavégzéshez (ezt a cikket itt éred el), valamint a védőszemüvegekről is olvashattál már nálunk (ha szeretnéd újraolvasni, itt teheted meg).

Jól tudjuk azonban, hogy a nyári munkavégzés hosszú távon is megterhelő tud lenni és mindig tartogat új kihívásokat. A minőségi munkaruha viszont sok olyan gondot megold, amelyet a hőség okoz, rengeteget számít, hogy mit viselsz a legmelegebb órákban. Ezért szeretnénk továbbra is segíteni a felelősségteljes munkáltatókat, akiknek fontos, hogy biztonságos és a körülményeknek megfelelő munkaruhát biztosítsanak a fizikai munkát végző munkavállalóknak. Ahogyan bízunk benne, hogy azoknak is hasznos tanácsokat és tippeket tudunk adni, akik maguk választhatják meg a munkaruhájukat vagy akiknek a hobbija követel meg speciális öltözéket.

Rövidnadrág 

Aki teheti, az olyan napokon (amilyenből az idei nyáron is akad bőven), amikor hosszú órákra bőven 30°C fölé emelkedik a hőmérséklet, rövidnadrágot vesz fel.

Kínálatunkban találsz strapabíró farmer rövidnadrágot, kényelmes szabású, magas ellenállóképességű anyagból készült Emerton rövidnadrágot, és 100% pamut Carhartt Ripstop Cargo rövidnadrágot is.

De ha olyan nadrágra van szükséged, amelyik sok zsebbel és speciális fülekkel is el van látva, akkor a Cofra Kediri munka rövidnadrág vásárlását vedd fontolóra, ide kattintva részletesebben is olvashatsz róla.

A Dassy Trix munka rövidnadrág tartós és strapabíró anyagból készült, mely az extrém munkakörülményeket is kiválóan állja.

Dassy Trix munka rövidnadrág

Karbantartással foglalkozók, valamint az építőipar és az autóipar dolgozói számára a  Dassy Trix munka rövidnadrág igazán praktikus választás. Ha Te is építkezéseken vagy a járműiparban dolgozol, akkor feltétlen olvass tovább!
De ha a munkád nem is kötődik ezekhez a területekhez, ám mégis megszólítanak a következő sorok, akkor is csapj le a kedvenc színedre! 

A Dassy Trix rövidnadrág egyik legnagyobb előnye, hogy számtalan zseb helyet kapott rajta. Legyen szó kulcsokról, kisebb szerszámokról, papírról, ceruzáról, kényelmesen el tudod helyezni a zsebek valamelyikében, így mindig kéznél lesz, amire éppen szükséged van! Ugyanakkor, köszönhetően a Cordurával való megerősítésnek, nem fog kilyukadni a zsebek alja a bele pakolt dolgoktól. Sőt, a nadrág az extrém munkakörülményeket is jól bírja, rendkívül tartós anyagból készült és háromszoros varrás erősíti a kritikus részeken. 

Mindez viszont nem megy a kényelem rovására sem! A rugalmasságot igénylő helyeken, mint amilyen például a nadrág ülepe, nyújtó betétek biztosítják a könnyedebb mozgást. A nadrág dereka pedig a belevarrt gumiszalagnak köszönhetően állítható, így akármilyen testalkathoz illeszkedik, öv viselése nélkül is. 

Végül, de nem utolsósorban a biztonságról az gondoskodik, hogy a nadrág gombja és cipzárja rejtve van, így elkerülhető minden karcolás és az elektromos vezetőképesség kockázatát is csökkenti, nem kell attól félni, hogy a kiálló cipzár miatt ráz meg esetleg az áram.

Tájékozódj a méretekről!

Akár a Dassy Trix rövidnadrágot választod, akár más nadrágunk (legyen az rövidnadrág, derekas nadrág, esetleg kertésznadrág) vagy egyéb termékünk nyeri el a tetszésed, vedd figyelembe a fentebb is érintett szempontokat: kényelem, tartósság, anyag, zsebek – minden olyasmit, ami a munkád jellege és a környezeti hatások (például az időjárás) miatt fontos lehet!

Sokat számít, hogy jó méretet válassz, mikor munkaruhát vásárolsz, mert hiába jó minőségű a ruha, amit viselsz, ha rossz méret miatt mégis kényelmetlenül érzed magad benne. A webáruházunkban megtalálható minden ruhadarabnál láthatod az adott termékre vonatkozó méreteket cenitméterben is, és a mérettáblázat menüpont is segít a méretekről való tájékozódásban!

Nézz körül nálunk, és ha tetszett a bejegyzés, akár meg is oszthatod, hogy másoknak is tudjunk segíteni!