Szállítással kapcsolatos kérdések:

A webáruházon keresztül leadott rendeléseket GLS futárszolgálattal tudjuk szállítani. Lehetőség van személyes átvételre is a 4235 Biri Rákóczi utca 41. szám alatti telephelyen előre egyeztetett időpontban.

Ha a termék raktáron van a megrendeléstől számítva 1-3 munkanap a szállítás. Ha nincs raktáron a megrendelt termék a beszerzési idő terméktől függően 1-7 munkanap között van és a termék beérkezése után történik a szállítás, de erről minden esetben e-mailben tájékoztatjuk Önt.

Van rá lehetőség, hogy a megrendelt, raktáron lévő termékeket elküldjük Önnek, a később beérkező többi terméket pedig a beérkezés után szállítjuk. Ebben az esetben egy szállítási díjat számolunk fel.

Külföldi címre történő szállítást nem áll módunkban teljesíteni.

Természetesen van rá lehetőség. A megjegyzés rovatban tudja ezt jelezni nekünk, vagy a rendelés leadása után e-mailben. Ha bármi probléma merülne fel a szállítással kapcsolatban kollégánk haladéktalanul felveszi Önnel a kapcsolatot.

Fizetéssel kapcsolatos kérdések:

A web áruházon keresztül leadott rendeléseket fizetheti előreutalással, bankkártyával, utánvétes fizetéssel vagy a helyszíni átvétel esetén készpénzben vagy bankkártyával. Utánvétes fizetés esetén a csomag díját a futárnak kell készpénzben fizetni.

Az aktuális szállítási díjakról tájékozódjon a Fogyasztó Barát információk felugró ablakban vagy az ÁSZF menüpont alatt.

Igen, akár helyszíni átvétel esetén is.

Mérettel kapcsolatos kérdések:

A webáruházban található minden ruházati termékeknél megtalálja az adott termékre vonatkozó méretet centiméterben. A mérettáblázat menüpontban találja a segédletet, hogyan kell méretet venni. Lábbelik és kesztyűk esetén szintén a mérettáblázat menüben talál méret információkat centiméterben. Amennyiben kiválasztotta a megrendelni kívánt terméket, de nem tudja eldönteni, hogy melyik méret lesz Önnek megfelelő, kérjük a mérésének megfelelően inkább a nagyobb méretet válassza, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a +3670-944-8607 telefonszámon és mi szívesen segítünk Önnek a döntésben.

Természetesen igen. Ha méretcsere igénye van, mindenképpen vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +3670-944-8607 telefonszámon és kollégánk készséggel áll a rendelkezésére.

Garanciával kapcsolatos kérdések:

A védőlábbelik esetén fél év garanciát tudunk biztosítani. Ha ezalatt az idő alatt a termékkel bármilyen probléma van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal a +3670-944-8607 telefonszámon és kollégánk készséggel áll a rendelkezésére.

Amennyiben garanciális probléma van a termékkel, először vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal a +3670-944-8607 telefonszámon, majd töltse ki a garanciális jegyzőkönyvet és küldje vissza nekünk a problémás termékkel együtt. Mi a lehető leghamarabb, de legkésőbb 30 napon belül elbíráljuk az esetet és értesítjük a döntésről.

Egyéb kérdések:

Kérjük, nézze meg a spam vagy levélszemét mappát is az e-mail fiókjában, mert előfordulhat, hogy oda kerül a visszaigazoló e-mail. Ha mégsem találja, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal a +3670-944-8607 telefonszámon és kollégánk készséggel áll a rendelkezésére.

Ha a csomag átvételekor látja, hogy sérült a csomagolás ragaszkodjon hozzá, hogy a futár előtt bontsa ki a csomagot. Ha a termék sérült, a futárnak fel kell vennie egy jegyzőkönyvet. És ebben az esetben nem köteles átvenni a csomagot. Ha a futár távozása után veszi észre a termék sérülést, készítsen róla fényképet és e-mailben küldje azt el nekünk az elérhetőségével együtt. Amint a reklamáció feldolgozásra kerül, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ebben az esetben a terméket előzetes egyeztetés után küldje vissza és mi garantáljuk annak cseréjét a megfelelő termékre.

Természetesen igen, a vásárlástól 14 napon belül indok nélkül elállhat. Ebben az esetben jelezze e- mailben az info@dev.ejex.hu e-mailcímen vagy a +36709448607 telefonszámon a vásárlástól való elállási szándékát, töltse ki az Elállási szándéknyilatkozatot és küldje vissza a terméket. Amint megkaptuk a terméket átnézzük, és ha mindent rendben találunk, visszautaljuk a vételárát.