Barion Pixel

Munkaruha hőségben: 4 tipp, hogy miben dolgozz nyáron

munkaruha

Biztosan neked is ismerős a meleg nyári munkanapok kihívása: milyen munkaruhára van szükségem, hogy ne zavarjon a forróság és az izzadság? A hőség próbára tesz mindenkit, a szabadban végzett munka különösen kényelmetlenné válhat ilyenkor. 

4 tippel szeretnénk segíteni, hogy megfelelő munkaruhát választva Te is meg tudj küzdeni a meleggel, vagy munkáltatóként tudd növelni alkalmazottaid hatékony munkavégzését komfortos munkaruha biztosításával!

A kényelmes munkavégzés titka a megfelelő munkaruha

Májustól kezdve, egészen szeptemberig kihívást jelent megfelelő munkaruhát találni a szabadban történő munkavégzéshez. Igyekszünk olyan darabokat választani, amelyek védenek minket az erős napsugárzástól és szellőznek is a melegben, miközben még a verejtéket is elvezetik vagy felfogják. Már-már lehetetlennek tűnik így ruhadarabokat találni, gyakran belefutunk rossz döntésekbe: bizonyos anyagoktól kipirosodik és viszket a bőr, vagy teljesen a bőrre tapad a ruha, hogy a kellemetlen foltokról már ne is beszéljünk.

Nem kérdés, érdemes minőségi munkaruhát találni. Amellett, hogy segítségükkel elkerülhető minden ilyen probléma, jóval tartósabbak is. Kényelmes kialakításuknak köszönhetően a munkavégzés is gördülékenyebb lesz.

1) Dassy Kinetic póló

Általában a felsőtest izzad meg a leghamarabb. Ez kellemetlen lehet a bőrre tapadó póló miatt, könnyen kényelmetlenné válik egy rugalmasságából veszítő ruhadarab. 

Azért érdemes legalább 90%-ban pamutból készült felsőt választani, mert a pamut jól szívja a nedvességet, miközben jól is szellőzik. Nem tapad vizesen a testre, megmarad a tartása.

A 92% pamut Dassy Kinetic póló nem csak e tulajdonságok miatt remek választás. A mindennapokban, sportoláshoz vagy akár túrázáshoz is ajánljuk, hiszen kialakításának köszönhetően egyszerre divatos és praktikus is.

Ráadásul változatos színekből választhatsz, így akad köztük stílusodhoz passzoló darab is.

Ha esetleg a munkád galléros felsőt, netán fényvisszaverő szalaggal ellátott pólót kíván meg, akkor sem kell lemondanod a kényelemről, legyen bármennyire is meleg: pólóink közt találsz hasonló darabokat, csak egy kattintásra van Tőled a komfortosabb nyári munkavégzés

A Dassy Kinetick pólóhoz pedig egy Dassy munkanadrág dukál. Példáu Sparx rövidnadrág:

2) Cofra Kediri munka rövidnadrág

Az építőiparban dolgozol? Esetleg mezőgazdasági munkát végzel? Akkor biztosan ismerős számodra is a helyzet, mikor nincs igazán árnyék, ahová behúzodhatnál kicsit a napsugarak elől. Vagy ha van is, a hőségben az se sokat segít.

És akkor arról még nem is beszéltünk, mikor a munkanap végén még lenne egy kis dolgod, de abban a nadrágban, amiben dolgoztál, már nem szívesen mennél hivatalos ügyet intézni (például a bankba).

Olyan rövidnadrágra lenne tehát szükséged, amiben magabiztos lehetsz, jó benyomást keltesz, de bírja a munkavégzéssel járó strapát is. Készüljön például kevertszálas szövetből és legyen kopásálló. Zsebek is kellene rá, hiszen mindig nálad kell legyen ceruza, mérőszalag, vonalzó és más hasonló eszközök is. 

Ha egyetértesz a fentiekkel, szerintünk a Cofra Kediri munka rövidnadrágot pont Neked találták ki! Sportos fazon, kényelmes kialakítás, rugalmas anyag. Sőt, több szín közül is választhatsz, így biztosan megtalálod majd a Neked tetszőt is!

Vagy most inkább egy farmert, netán víztaszító szövetből készült nadrágot keresel? Csak pár lépésre vannak Tőled a munkát gondtalanabbá varázsoló rövidnadrágok!

 

3) Base Bowling munkavédelmi cipő

Gyakran panaszkodnak arra a munkavédelmi cipőben dolgozók, hogy hiába nyújt biztonságot a cipő, nem igazán kényelmes, és a hőségben nagyon felmelegszik. Viszont ha egy könnyebb, kényelmesebb cipőt választanak a munkavégzéshez, abból már hiányoznak a védelmi funkciók.

Van néhány érvünk, hogy miért oldja meg ezeket a gondokat a Base Bowling S3 ESD SRC munkavédelmi cipő, és ezek közül csak egy az, hogy 

    • kivehető légáteresztő anatómiai talpbetétének hála szárazon tartja a lábakat.

Ha őszinték akarunk lenni, nem is tudjuk minden jó tulajdonságát felsorolni, kénytelenek vagyunk csak párat kiemelni közülük:

    • kitűnő szellőzés a 3D hi-tech bélésnek köszönhetően; 
    • csúszásmentes talp, amely üzemanyag- és olajálló;
    • szagsemlegesítő és antibakteriális szövetbélés;
    • kompozit védőkapli
    • talpátszúrás elleni védelem.

Mást színt keresel? Vagy nincs szükséged ennyi védelmi funkcióra, mert kevesebb a veszélyforrás körülötted? Még szerencse, hogy a stílusos biztonság minden változatát megtalálod itt!

4) Pyramex hűtőkendő

Nem csak a munkaruha számít, más munkavédelmi eszköz is létezik. Például a hűtőkendő, amely a hőség ellen véd. A tűző napon könnyen napszúrást lehet kapni. A nap felforrósítja és roncsolja a bőrödet, aminek azonnal és hosszú távon is számos káros hatása lehet.

Ezt tudod megelőzni, ha odafigyelsz arra, hogy folyamatosan hűsítsd magad. 

Ha neked is fontos, hogy védd magad az égető napsugaraktól, akkor a Pyramex hűtőkendőt keresed. A kendő hideg vízbe áztatva felfrissít és lehűt, valamint jótékony hatással van a vérkeringésre is.

A PVA anyagból készült hűtőkendő antimikrobálisan kezelt, így megakadályozza a penészképződést és a nem kívánt szagokat is. Az a praktikus szempont, hogy újrafelhasználható, már csak hab a nap végi, jól megérdemelt fagylalttal teli kehely tetején.

Reméljük, tudtunk segíteni, hogy a nyári munkavégzés nem csak elviselhetőbbé, de kényelmesebbé is váljon a munkaruha megfelelő kiválasztásának köszönhetően.

Nézz szét termékeink között, itt biztosan megtalálod a gondtalan munkavégzéshez szükséges öltözéket!