Barion Pixel

Dzsekik és kabátok a hűvös, őszi időjáráshoz

Amikor kültéri munkához vagy sporthoz választasz öltözéket, ügyelni kell rá, hogy rétegesen öltözködj. Előző bejegyzésünkben az aláöltözeteket vettük górcső alá. 

Ezúttal az őszi kabát kiválasztásában szeretnénk segítséget nyújtani!

Munkakabátok  

Amikor olyan kinti tevékenységhez kell ruhát választanod, amely sok mozgással jár (jellemzően szabadtéren végzett munkához vagy kültéri sporthoz), nem árt tisztázni néhány kérdést:

  • Mennyit fogsz mozogni?
  • Milyen körülmények között fogod viselni az adott ruhadarabot?
  • Milyen időjárási körülményekre számíthatsz?

Akármilyen választ is adsz ezekre a kérdésekre, összességében elmondható, hogy a szabadtéren viselt ruhákról, hogy alapvető fontosságú a minőségük: mindenekelőtt az, hogy strapabíró, szakadásmentes anyagból készüljenek. Emellett szintén nem elhanyagolható szempont, hogy kényelmes legyen a viseletük, és lehetőleg minél kevésbé akadályozzanak a mozgásban. 

Ha tudod, hogy milyen jellegű mozgást fosz végezni, mindenképp olyan dzsekit vagy kabátot válassz, amiben az adott mozdulatokat akadálytalanul el tudod végezni!

Ami a munkavégzés (vagy sportolás) körülményeit illeti: nem árt szem előtt tartani, hogy mennyire lesz intenzív és izzasztó a helyzet. Ha számíthatsz arra, hogy meg fogsz izzadni, akkor ügyelj arra, hogy a ruha alkalmas legyen a verejték elvezetésére. 

Az is elképzelhető, hogy a munkád forgalmas helyre parancsol. Ez szintén egy olyan körülmény, amelyre gondolni kell kabátválasztáskor is. Fontos lehet, hogy láthatósági csíkokkal, fényvisszaverő kiegészítőkkel ellátott öltözéket viselj, hogy nagyobb biztonságban érezhesd magad!

A legjobb dzsekik és kabátok őszre

Kínálatunkban biztosan találsz olyan dzsekit vagy munkakabátot, amely pontosan illik ahhoz a tevékenységhez, amelyhez viselni fogod! A döntés megkönnyítése érdekében ajánljunk 3 igazán praktikus és mutatós darabot, de ha Te már pontosan tudod, hogy a Dassy Franklin speciális jól láthatósági munkakabátot vagy a Dassy Tavira softshell kabátot szeretnéd hordani, nem akarunk az utadba állni!

Ha viszont még nem döntöttél, olvass tovább, biztosan tudunk segíteni a választásban!

Cofra Blora Stretch munkakabát

A Cofra Jember derekas munkanadrággal kitűnő párt alkotó Cofra Blora Stretch munkakabát mindazoknak tökéletes választás, akiknek nem csak a minőség és a praktikum fontos, de a jó megjelenés is. Magabiztosságot és megbízhatóságot sugároz, kialakításának köszönhetően pedig akár az elegáns jelzővel is illethetjük. 

Elasztán tartalma miatt nagy mozgásszabadságot biztosít. A két patenttal záródó mellzseb közül az egyik E-WARD betéttel van ellátva, ami azt jelenti, hogy elnyeli az elektromágneses hullámokat.

Ha mutatós munkakabátra vágysz, ne keress tovább, a Cofra Blora Stretch munkakabát pont Neked való!

A Cofra Blora Stretch munkakabát mindazoknak tökéletes választás, akiknek nem csak a minőség és a praktikum fontos, de a jó megjelenés is.

Dassy Nordix Stretch munkakabát

Te is unod már, hogy ha igazán meleg és jól szigetelő kabátot keresel, mindig csak „pufi dzsekiket” találsz? Itt az ideje, hogy ne nézz ki, úgy mint egy hóember, ha melegen akarsz öltözködni! 

A Dassy Nordix Stretch munkakabát a DuPont Sorona szálas szigetelőbetétnek köszönhetően kiváló hőszigetelést biztosít, anélkül, hogy a kabát olyan vastag lenne, hogy ne tudj benne mozogni.

A kabáton fényvisszaverő elemeket helyeztek el, hogy sötétben és rossz látási viszonyok között is észrevehető legyen a viselője. Ráadásul szélálló és vízálló, így stabil védelmet nyújt erős esőzésben és szélviharban is. Vagány és divatos, miközben igazán praktikus! 

Excess Allrounder softshell kabát

Ha a kényelem mellett a funkcionalitás is kiemelt fontossággal bír számodra, akkor az Excess Allrounder softshell kabát biztosan elnyeri a tetszésed. A kabáton számtalan zsebet helyeztek el, hogy mindig kéznél legyen minden, amire szükséged lehet. Két cipzáras oldalzseb, két cipzáras mellzseb, egy cipzáras karzseb és egy belső cipzáras zseb várja, hogy elhelyezd benne a dolgaidat.

A kabát szabása sportos megjelenést biztosít viselőjének. Igazi Jolly Joker: sporthoz, munkához, de akár szabadidős programhoz is kitűnően illik a hűvösebb napokon.

 

Bízunk benne, hogy tudtunk segíteni, és nem ér Téged felkészületlenül a hűvösebb őszi idő! 

Nézz szét nálunk, biztosan minden helyzetre és mindenféle időjáráshoz találsz megfelelő munkaruhát!