Barion Pixel

Stílusos munkaruha: válogatás kínálatunkból

stílusos munkaruha ejex

A stílusos munkaruha sokat számíthat. Nem csak az egyéni komfort szempontjából, de vállalkozásod prezentálása miatt is fontos lehet, hiszen igényességet és profizmust kommunikál a jó minőségű és stílusos munkafelszerelés.

Miért lehet fontos a stílusos munkaruha?

A munkaruha kiválasztásakor az elsődleges szempont annak funkciója. Számít, hogy a megfelelő, a munkatípushoz illő darabot viseld, hiszen pont ott és pont úgy vannak megerősítve ezek a ruhák, ahol a munkád megköveteli az extra védelmet. Azonban a fő funkció mellett az is számít, hogy a ruha kényelmes és stílusos legyen.

Egy jó megjelenésű munkaruhában ugyanis egyrészt te is jobban érzed magad. Sokkal magabiztosabb vagy, mert tisztában vagy azzal, hogy igényességet, profizmust és szakértelmet sugallsz. 

Mert igen, a stílusos munkaruha éppen ezért számít ennyire! Mit kommunikál a ruha rólad vagy cégedről? Megmutatja, hogy mennyire számítanak neked a részletek, az igényesség. Hiszen egy olyan kivitelező, akinek a megjelenése is igényes, ad arra, hogy mit visel, azt üzeni a megrendelő számára, hogy a munkájában is precíz ember.

Az stílusos munkavédelmi öltözék emellett persze sikert is kommunikál: azt, hogy van elég megrendelőd ahhoz, hogy a munkaközbeni megjelenésedre is odafigyelj és költs. Ennek pedig csak egy oka lehet: tényleg precízen és ügyesen dolgozol! 

Persze ezt a gondolatot kivetíthetjük egy egész brigádra. Ha a csapatod egységes, igényes és stílusos ruhában van, akkor a cégedről  azt kommunikálja, hogy jól szervezett, összetartó egység, igényesség jellemzi a dolgozókat. Akiket olyan cégtulajdonos fog össze, aki nem sajnálja a pénzt az igényes és jó minőségű védőöltözetre.

stílusos munkaruha

Hogy néz ki a stílusos munkaruha?

Igazából manapság sok gyártó figyel oda a minőség mellett a megjelenésre, a ruhák stílusára. A titok az, hogy a ruhák szabása és kivitelezése minél jobban hasonlítson az utcai divathoz. Éppen ezért sok munkavédelmi ruhát akár hétköznap is fel lehetne venni. Ez például akkor is jól jön, ha épp ügyet intézel két munka között. Esetleg alapanyagot kell vásárolnod, vagy bármilyen olyan szituációba kerülsz, amikor sokkal komfortosabb egy farmerben és egy dzsekiben közlekedned, látszólag utcai ruhában.

De a stílusosabb megjelenésű munkaruhák tervezésekor nem ez volt a fő motiváció, egyszerűen csak az, hogy minél igényesebb megjelenésű ruhákat lehessen viselni munkavégzés közben úgy, hogy közben a ruha az eredeti funkcióját is ellátja. 

Hogy hogy néz ki egy stílusos munkaruha? Akár egy utcai farmernadrág, mint a Crosshatch Trucker Stretch farmer munkanadrágunk, egyenesszárú szabással, 5 zsebbel és kulcstartóval ellátva, ellenálló anyagból gyártva. 

Vagy épp a Dassy Convex polár pulóvere, mely tökéletesen illeszkedik, ennek köszönhetően a hőtartást és a kényelmes, szabad mozgást is támogatja. Eközben védi a nyakat, és praktikus zsebei is segítségedre lehetnek munka közben. Divatos színei, vagány kontrasztvarrása, sportos megjelenése pedig jól kombinálható és stílusos ruhadarabbá teszi. De a Dassy Pulse pulóvere is tipikusan ilyen ruhadarab: a meleg, bélelt, mégis jól szellőző kapucnis pulóver a tavaszi-őszi kabát és a pulóver funkcióját egyszerre látja el. Sikkes megjelenése hétköznapi, utcai viseletre emlékeztet, modern és sportos szabása, vagány vonalai miatt. Pedig több ennél! Például a megerősített varratok mellett cipzáras zsebek, extra erős könyökvarrás, nyak, váll és ujjrész jellemzi.

Tehát igenis számít, hogy a munkaruha ne csak tartós, funkcionális és kényelmes legyen, hanem stílusos megjelenésével is hozzájáruljon a napi komforthoz.