Barion Pixel

Munkaruha: kedvenc kertésznadrágjaink, nem csak kertészeknek

kertésznadrág

Ha munkaruha keresés közben rátaláltál a kertésznadrágra, de bizonytalan vagy, akkor van néhány érvünk emellett a ruhadarab mellett.

Mikor jó munkaruha a kertésznadrág?

A kertésznadrágnak nagyon sok előnye van, ezért munkaruha kereséskor nem véletlenül akadsz bele ebbe a szabásba: az egyik legkedveltebb munkavédelmi nadrág a kertésznadrág. Melyek az előnyei? Az egyik ok, amiért annyira népszerű, az a kompaktsága. Felsőrészében egy csomó zsebet és más tárolót, akasztós pántokat, nyitott mellzsebet és társait építették, ezeknek köszönhetően minden eszközöd kéznél van, ráadásul biztonságosan tárolod.

Télen azért szeretik a kertésznadrágot, mert megkönnyíti az öltözködést. Mivel a derekat is fedi, ezért aláöltözni is kényelmes. Viszont pont ennek köszönhetően megfelelően szellős is ez a fajta nadrág. 

kertésznadrág és munkaruha

Három érv a Dassy kertésznadrágok mellett

A Dassy nadrágokat különösen szeretjük, mivel ez a gyártó nagyon átgondolt, jól megtervezett, sok okos ötlettel ellátott munkaruhákat gyárt. De nézzük, miért javasoljuk a Dassy kertésznadrágot!

Háromszoros varrás

A háromszorosan megerősített varrás egy olyan részlet, amely egyrészt garantálja a kertésznadrág tartósságát, másrészt pedig azt is bizonyítja, hogy mennyire figyel a Dassy a legapróbb részletekre is. Minőségbiztosításuk kiváló. Egy ilyen nadrágban napi 100 guggolás mellett sem fog felszakadni a varrás, bármilyen kitartott pózt el fog viselni az anyag, csak az izmaid bírják! 

Meghosszabbítható nadrágszár

A Dassy kertész munkavédelmi nadrágok szára 5 cm-el meghosszabbítható. Ezzel a funkcióval sokkal könnyebb testre- és munkára szabni. Bármelyik iparágban jól jöhet ez a képesség, például a Dassy Versailles kertésznadrág építőiparban, karbantartásban, szállítmányozásban, de az otthoni, ház körüli tevékenységekben is használható.

Zsebek és fényvisszaverő elemek: tökéletes munkaruha

Erre kiváló példa a Dassy Dakota lángálló kertész munkanadrágja. Ez a nadrág például tűz közelében végzett munkákhoz van kitalálva, például hegesztéskor is nagy segítségedre lehet. A sok zseb pedig a funkcióhoz igazodva lett megtervezve: a nadrágon minden zseb nem csak hogy fedett, de különös szögben lettek elhelyezve, pont azért, hogy munkavégzés közben ne tudjanak a szikrák beleesni.  

De ott vannak a Tronix kertésznadrágok, melyek tolltartó zsebbel, vonalzótartóval, mobiltelefontartó zsebbel és még késtartóval is fel vannak szerelve. Látszik, hogy ezt a munkaruhát építőipari munkákhoz tervezték. A legtöbb Dassy kertésznadrág egyénként annyira ötletes, hogy még térdpárnával ellátható térdzsebet is elhelyeztek rajtuk. Ilyen például a divatos, szinte utcai ruhának is beillő Dassy Ventura Cotton nadrág. Tényleg mindenben kiszolgálnak. Neked csak dolgoznod kell!

 

A menő Canadian kertésznadrág előnyei

A Crosshatch Canadian kertésznadrágok nagyon divatosak és strapabíróak. Megjelenésük alapján nem is gondolnád, hogy mennyire tartósak. 

Divatos és kényelmes

Klasszikus farmer kertésznadrágok, melyekben tényleg igényes és trendi lesz a megjelenésed, közben pedig praktikus is. Extrém munkakörülmények között is ellenálló, strapabíró, mégis kellemes hordani. Ám a kényelemért nem kell lemondani a megjelenésről. Divatos farmer és barna farmer színben kaphatóak nálunk. Akár utcai ruhaként is hordhatod, annyira jól néz ki. 

Jól illeszkedik, mégsem tapad

Ezek a streccs anyagú nadrágok kényelmesek, de nem testhezállóak. Hiszen a kantáros kivitelnek köszönhetően jóval lengébbek lehetnek, mint egy hagyományos derekas nadrág. Így komfortos viselet bármilyen munka végzése közben.

Praktikus munkaruha

Ezek a nadrágok is kifejezetten átgondoltan lettek megtervezve. Oldalzsebek, toll- és késtartó zsebek, kalapácshurok találhatóak rajtuk. Ezért bármilyen ezermester feladat közben jól jöhet egy ilyen munkaruha. 

Ha elgondolkodtál, hogy kertésznadrágot választasz munkaruhának, akkor nézz szét kertésznadrágjaink közt!