Barion Pixel

Dassy Super Flex stretch nadrág – mit kell tudnod róla?

Miért olyan rugalmasak a Dassy Super Flex Stretch munkanadrágok?

Anyaga poliamid, pamut és elasztán tökéletes kombinációja. Nagyobb százalékát a poliamid teszi ki, ami nem gyűrődik, ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és kopásálló.  A pamut tartalma pedig rendkívül kellemes viselési élményt biztosít. Az elasztán (9%) viszont könnyűvé és egyben nagyon rugalmassá teszi a munkanadrágot, ugyanakkor nem deformálódik. Ez különösen fontos, ha sok órát töltesz munka közben guggoló vagy térdeplő helyzetben, például egy szerelő műhelyben. Ugyanakkor építőipari munkákhoz is tökéletes választás.

Dassy_super_flex_nadrágok

A zsebek számától függően válassz!

A Dassy Storax szolid kontrasztvarrással és diszkrét fényvisszaverő részletekkel készült, emellett vízlepergető. Rejtett gombokkal és cipzárral rendelkezik a karcolások elkerülése érdekében, valamint Cordura® anyaggal megerősített, praktikus combzsebekkel. Három színkombináció közül választhatsz.

Maradj dinamikus a Dassy Impax munkanadrággal. Hasonlóan a Dassy Storax modellhez a 4 irányú Super Flex sztreccs anyagból készült, karcsúsított szabású munkanadrág teljes rugalmasságot, elegáns megjelenést biztosít és a Cordura® sztreccsből készült, alulról nyíló térdzsebek kényelmét kínálja. Vízlepergető kivitelben, szolid kontrasztvarrással és finom fényvisszaverő részekkel rendelkezik. Ideális a térdeplő helyzetben végzett munkákhoz. Három színkombináció közül választhatsz. A nagy sikerre való tekintettel ez a munkanadrág idén ősszel fekete színben is kapható lesz!

A Dassy Matrix minden olyan funkcióval rendelkezik, mint a Dassy Impax, plusz lengőzsebeinek köszönhetően igazán praktikus ha sok szerszámmal dolgozol egyszerre. Ennél a típusnál is három színkombináció közül választhatsz, illetve ez is kapható lesz idén ősszel fekete színben is!

Nagyon nagy nyújthatóság jellemzi őket, ezért olyan kényelmesek.

Speciális zsebek a térdvédők számára

Ami még komfortosabbá teszi ezeket a munkanadrágokat, az a térdvédő zseb. A térdvédőknek köszönhetően a térdelő pozícióban végzett munka sokkal könnyebbé és kényelmesebbé válik. A nadrág belsejében speciális varrások találhatók, amelyek a térdvédőket a helyükön tartják. Ne feledd, hogy a térdeplő munka közben a térdvédők használata feltétlenül szükséges, ha szeretnéd megőrizni a kényelmed és az egészséged!

Praktikus munkanadrág

A nadrág derékrésze egy gumiszalaggal állítható, ezáltal minden testalkathoz könnyedén igazodik és nem szükséges hozzá övet viselni. A Dassy Super Flex nadrágokat fiatalos, divatos és karcsúsított szabása miatt nem csak munkában viselheted, hanem a mindennapokban is.