Barion Pixel

Dassy munkanadrágok: miért szeretjük őket?

Dassy munkanadrág

A munkanadrág alapvető eleme a munkaruha szetteknek. Éppen ezért kulcsfontosságú ruhadarab, mind kényelem, mind használhatóság szempontjából. Miért szeretjük a Dassy munkanadrágokat? Mutatjuk!

Hogyan válasszunk munkanadrágot?

A munkavédelmi nadrágok kiválasztásakor több tényezőt érdemes figyelembe venned. Egyrészt a munka típusát, a munkavégzés körülményeit, másrészt a saját szokásaidat, hiszen a legfontosabb az, hogy komfortosan érzed magad munka közben, hogy hatékonyabban, gyorsabban tudj dolgozni.

A nadrág anyagát és részleteit is érdemes figyelembe venni. Vannak beépített szellőzőbetétek, kellő helyeken megvan erősítve a nadrág anyaga? Vízálló, vízlepergető, esetleg fényvisszaverő csíkokkal ellátott ruhadarabról van szó? Vannak-e a te munkavégzésedet megkönnyítő extrák a nadrágon? Például szerzszámtartó zsebek, térdelőpárna a térdrésznél és egyebek? Mert érdemes profi munkanadrágot venned, mely aztán kényelmesen kiszolgál. A profi munkaruhát pedig onnan lehet észrevenni, hogy kiváló minőségű az anyaga, és sok okos kis részlettel jelzi a gyártó, hogy ő mindenre figyel. Ilyenek a Dassy nadrágjai, mutatjuk is, hogy miért!

A Dassy nadrágok

Nézzük, milyen a Dassy nadrágok kialakítása.

Rövidnadrágok 

A Dassy rövidnadrágjai nagyon jól jönnek tavasszal, nyáron, és még az őszi időszakban is megkönnyíthetik a munkás mindennapokat, hiszen a nap fénye még igencsak utólérhet minket. 

A Dassy Cosmics nadrágok igen népszerűek. A rövidnadrág rugalmas anyagból készült, ezért kényelmes viselni. Zsebeit megerősítette a gyártó, a két elülső zseb mellett két nyitott hátsó zseb, valamint két combzseb található a nadrágon, ezért annyira népszerű. A tolltartó zsebről, vonalzó zseb, szerszámhurkokról és a mobiltelefontartó zsebről nem is beszélve. A háromszoros varrással készült nadrág tehát nagyon jó választás. Főként akkor, ha több szerszámot és eszközt kell magadnál tartanod munka közben.

A Dassy Axis rövidnadrág előnye, hogy olyan anyagösszetétellel lett megalkotva, amely a legtöbb munkakörülménynek ellenáll. A lábak között és a derékrészen pedig rugalmas, jól szellőző anyag van beépítve, ennek köszönhetően rendkívül kényelmes. Ez a nadrág is több zsebbel van ellátva, ezért nagyon hasznos lehet például tetőn végzett munkához, vagy olyan feladatokhoz, amelyhez létra kell, mert nem kell állandóan mászkálnod a szerszámokért.

Dassy derekas munkanadrág

A rövidnadrágok mellett a hosszúszárú derekas nadrágok is olyan munkaruhák, melyekből érdemes tartanod otthon. A Dassy derekas nadrágjai  nagyon jól megtervezett darabok.  A Helixnél például a szellőzőbetétek számítanak sokat, mert fokozni tudják a komfortérzetet, egész nap viselheted, anélkül, hogy nagyon megizzadnál.  A zsebei kézre esnek és mennyiségüknél, kialakításuknál fogva a rövidnadrágokhoz hasonlóan a hosszúszárú nadrágok esetében is elmondható, hogy sok szerszám elhelyezésére alkalmasak. Minden zseb alja a legerősebb anyaggal, Cordurával van erősítve a tartósság érdekében. A Dassy helix derekas munkanadrág azonban térdelő munka esetében nem a legoptimálisabb választás, mivel nem helyezhető el benne térdpárna. 

Dassy helix munkanadrág

Ha ilyen nadrágot szeretnél, akkor válaszd a Dassy Flux munkanadrágját. Ez a szintén sokszebes munkanadrág ugyanis térdzsebbel van ellátva, amelybe térdpárna helyezhető. Szintén rengeteg zsebet találsz rajta, így megkönnyíti számodra, hogy kéznél legyenek a szerszámok.

A Dassy derekas nadrágjaira jellemző, hogy gumis derékréssszel vannak ellátva, amelyek állíthatóak is, mint egy beépített öv.

Ha olyan munkanadrágot keresel, amely kifejezetten hasonlít az utcai viselethez, színben, designban, akkor neked a Dassy Liverpool nadrágjai lesznek a kedvenceid. A beépített fényvisszaverőcsík és a sok hasznos zseb ellenére ezek az egyszínű nadrágok teljesen úgy néznek ki, mint egy divatos utcai nadrág. Sok fast fashion márka farmerjainál, utcai nadrágjánál jobban mutatnak, és még az anyaguk is tartósabb és ellenállóbb, hiszen ezek a látszat ellenére munkanadrágok! Ha munkanadrágot keresel, nézz szét kínálatunkban! Nem csak a Dassy által gyártott és forgalmazott nadrágokat találhatod meg nálunk, azt azonban garantáljuk, hogy a minőségre odafigyelünk!